Skip to content

Kuva & Kamera -ekskursio

Kuva: Eeli Hernesniemi @eeelihphotos, Kuva & Kamera -ekskursio 2018

Ohhoh, kylläpäs nyt ekskursioita pukkaa! Kameraseura Vastavalo ja TT-kamerat matkaavat tällä kertaa Helsinkiin GoExpon yhteydessä järjestettäville Kuva & Kamera -messuille lauantaina 16.3.2019. Tapaamme Messukeskuksen pääaulassa klo 11, hoidathan itsesi paikalle siihen mennessä!

Ekskursion ilmoittautuminen on alkanut maanantaina 25.2. klo 12 ja päättyy keskiviikkona 13.3. klo 23:59. Ilmoittaudu tällä lomakkeella.

Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukselle (Messuaukio 1, 00520 Helsinki). Voit myös käyttää raitiovaunua, jos tulet Helsingin keskustasta, linjat 7 ja 9. Lisäksi ekskursiollamme on oma kyytisäätö, jonka avulla kuskit ja matkustajat voivat löytää toisensa.

Parastahan tässä on se, että kerhot tukevat jäsentensä osallistumista messuille: kun vähintään kymmenen henkilöä ilmoittautuu mukaan reissulle, voimme hankkia koko porukalle ryhmäliput, jotka maksavat 10 € / kpl. Vastavalo korvaa 10 ensimmäiseksi ilmoittautuneen jäsenensä sisäänpääsymaksusta 5 euroa (ryhmälipulla omakustanneosaksi jää 5 euroa), ja TT-kamerat kustantaa pääsymaksun kokonaan maksimissaan 20 jäsenelleen, mutta maksimimäärän ylittyessä pääsymaksusta kustannettava osuus jaetaan osallistujien kesken.

Pääsyliput hankitaan siis jo etukäteen, joten on tärkeää, että ilmoittaudut mukaan ajoissa. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 13.3. klo 23:59, jonka jälkeen ilmoittautumisestasi tulee sitova. Maksupolitiikasta tiedotetaan vielä Facebook-tapahtumassa ja ekskursion Telegram-ryhmässä (ks. linkit alta) perjantain 15.3. aikana.

Kuva & Kamera on Pohjoismaiden suurin kuvatapahtuma ja se esittelee monipuolisesti kaikkea kameroihin, valo- ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää. Perinteisten valokuvauksen teemojen lisäksi messuilla käsitellään videon editointia ja ääntä, tubettamista, action- ja ilmakuvausta, mobiilikuvausta sekä videoiden jakamista eri medioihin ja sosiaaliseen mediaan. Tee edullisia ja laadukkaita hankintoja, seuraa lavaohjelmaa ja tutustu näyttelyihin! Lauantain GoExpo-ohjelma

Tapahtumassa hemmotellaan erityisesti myös filmikuvauksesta kiinnostuneita, sillä sen osana järjestetään vuoden suurin filmialan tapahtuma Euroopassa, Film Foto Fair Finland. Samalla pääsylipulla voi osallistua myös kaikille muille samanaikaisesti järjestettäville GoExpo-messuille.

Messujen jälkeen jäämme seikkailemaan porukalla Helsinkiin ja ottamaan eeppisimmät XQ-kuvat ikinä: Muista siis ottaa kamerat mukaan! Muistikuvia viime vuotiselta TT-kameroiden Kuva & Kamera -reissulta on nähtävillä täällä.

Ekskursion Telegram-ryhmä löytyy täältä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä ekskursion TG-ryhmässä, Facebook-tapahtumassa tai laittamalla viestiä Marittalle (TG: @Kelmari, maritta.kela[at]tuni.fi) tai Villelle (TG: @billsh, ville.tahvanainen[at]tuni.fi).

Facebook-tapahtuma