Skip to content

TT-Kameroiden kuvausretki Pinsiön Teletappimaahan

Heippahei! Oletko kuullut Pinsiön Teletappimaanakin tunnetusta Strata-maataideteoksesta nimeltä “Yltä ja alta”? Olit tai et, lähde TT-Kameroiden kanssa sinne kuvailemaan, grillailemaan tai ihan vain hengailemaan hyvässä seurassa ensi viikon perjantaina 17. elokuuta 2018 klo 18 alkaen.

Katso lisätiedot alta.


Ciao,

TT-kamerat lähtee laavulle grillaamaan ja tutkimaan kuuluisaa Teletappimaata Pinsiöön perjantaina 17.8. klo 18 alkaen.

Teletappimaa löytyy tästä.
Google antaa osoitteeksi Sasintie 555. Paikka on oikeasti Strata-maataideteos nimeltä ”Yltä ja alta”.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan kameratoimintaa, tekniikkatunkkausta, valokuvausta ja mitä tahansa muuta, mitä kangasmetsässä ja laavulla nyt ylipäätään voi harrastaa. Paikalla on sateiden suosiessa myös kolme isohkoa vesiallasta, joissa toivottavasti on vettä. Muutoin maasto on hiekkapohjaista mäntymetsää / sorakuoppameininkiä.

Kamerakerhon puolesta ei sinänsä järjestetä mitään toimintaa tai aktiviteettia paikalla, mutta nuotio laitetaan tulille metsäpalojen salliessa ja viritellään porukalla hauskoja kuvausprokkiksia paikan päällä. Huhu kertoo, että ehkä jopa savukone ja salamia otetaan Pinsiöön mukaan.

Autolliset, laittakaa kyytisäätöön tarjoamanne autokyydit ja lähtijät täyttäkää kyytisäätö tässä dokumentissa ja sopikaa kuskienne kanssa tarkemmat lähtökohdat.

tl;dr

  • 17.8. klo 18 Teletappimaahan kuvailemaan ja hengailemaan.
  • Autolliset ja kyydissäolijat, täyttäkää kyytisäätö.

Ystävällisin terveisin

Aleksi Eilo / TT-kamerat