Skip to content

Nääspeksin taltiointitiimin ilmoittautuminen on avoinna

Tervehdys arvoisat kamerakerholaiset ja rakas Speksikansa,

On tullut aika mainostaa Nääspeksin taltiointia UUDESTAAN!

Nääspeksi:
Teatteriproduktio, jonka tekevät opiskelijat alusta loppuun. Produktioon kuuluu useita osa-alueita lavastusten rakentamisesta tanssiin ja puvustukseen. Myös bändi ja showtekniikka ovat opiskelijoiden rakentamia. Näytökset ovat pääasiassa Pakkahuoneella loppuvuodesta ja muutama kiertoajelu taidetaan myös tehdä ympäri Suomea esitysten kera.

Nääspeksin taltiointitiimi: osa-alue, johon voi liittyä kuka tahansa kameran omistava opiskelija (TTY/TAY/TAMK). Taltioinnissa opetellaan kameran käyttöä ja kuvausta rennossa ilmapiirissä, kuvataan Nääspeksin tekemistä, osa-alueiden kötöstelyä ja pidetään mainioita yhteisiltamia taltiointimiittien muodossa. Kuvaus huipentuu näytösten kuvaamiseen backstagella ja yleisössä. Taltiointiin kuuluu myös mainosvideoiden suunnittelu, kuvaaminen ja editointi sekä valokuvauksen osalta graafiseen ilmeeseen vaikuttaminen Visualistitiimin kera.

Nääspeksin Taltiointitiimissä on järjestetty ”ammattilaisten” toimesta efektikuvausta, potrettivalaistus-, lightroom-, photoshop-, premiere-, ja muuta valokuvausopetusta aina jossain vaiheessa speksin rakentelua syksyn aikana. Vastaavia opetustilanteita järjestetään tänäkin syksynä!

Jos kuvaaminen ja kamerat kiinnostaa vähäisimmässäkään määrin, tule katsomaan Taltioinnin meininkiä ja tutustumaan tuleviin parhaisiin kavereihisi Nääspeksin Taltiointiin 2018. Mitään ei tarvitse osata etukäteen!

Nääspeksin yleinen ilmoittautumislinkki löytyy tästä. Klikkaa ilmoittautuminen Taltiointiin! Kannattaa ilmoittautua muihinkin osa-alueisiin, koska tekeminen on hurjan hauskaa!

Taltiointiin lmoittautumisen perusteella lähetämme tiistaina 11.9. illalla lisätietoja ensi viikolla olevista ensimmäisistä koko speksin laajuisista tutustumisbileistä ja taltioinnin ensimmäisestä miitistä.

Ilmoittautuminen päättyy 11.9. klo 18.

Nääspeksin taltioinnin kuvia on nähtävissä täällä.

Speksikkäin terveisin Nääspeksin Taltioinnin 2018 pomot,
Aleksi Eilo
Lauri Niittymäki
Hannu Vuolasaho

ps. TAAS MENNÄÄN!