Skip to content

Pimiötyöpaja


Tl;dr

Vapaamuotoista pimiötyöskentelyä ummikosta konkariin. Ensi keskiviikosta 12.9 alkaen joka toinen viikko. 1e/2e vastavalon tai TT-kameroiden jäsen/ei-jäsen

Lisätietoa

Tulevana keskiviikkona pyöräytetään käyntiin Vastavalon pimiötyöskentelypaja. Se on kaikille filmikuvaamisesta kiinnostuneille suunnattu sosiaalinen ja vapaamuotoinen tilaisuus kehittää filmiä, vedostaa kuvia ja ennen kaikkea jutella samanmielisten ihmisten kanssa kaikesta aiheeseen liittyvästä. Oletko vasta aloittamassa harrastusta? Hienoa! Pimiötyöpaja sopii erinomaisesti myös harrastuksen alkuvaiheissa oleville tai vasta filmikuvaamisen aloittamista miettiville. Kokeneempien seurassa harrastuksen alkuvaiheen mieltä askarruttavia kysymyksiä ei tarvitse silloin pähkäillä yksin, vaan niitä voi esittää suoraan sellaisille ihmisille, jotka ovat joskus itse pohtineet samoja asioita. Pimiötyöpaja on kaikille avoin tapahtuma, johon ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin muutkin asiasta kiinnostuneet.

Työskentely tapahtuu Tampereen yliopiston kameraseura Vastavalon pimiöllä Kalevassa Vanhan domuksen alakerrassa osoitteessa Väinämöisenkatu 11. Työpaja on joka toinen keskiviikko alkaen 12.9 klo 17–21. Pääsymaksulla, 1e/kerta vastavalon tai TT-kameroiden jäseniltä, 2e/kerta ei-jäseniltä tai 5e/10e koko syksyltä, katetaan pimiön ylläpidosta johtuvia kuluja. Filminkehityksen ja vedostuksen kemikaaleja ja papereita on saatavilla pientä maksua vastaan. Varaathan käteistä mukaan.

Tässä on kartta pimiölle.

Facebook-tapahtuma