Skip to content

Kuunvalokuvausyö 2020 ETÄNÄ

Kameraseura Vastavalon Kuunvalokuvausyö (QVKY) on perinteeksi muodostunut valokuvauskilpailu. Tässä joukkuelajissa ei mitata niinkään valokuvien teknistä laatua, vaan ideoiden rikkautta. Pääasiana on pitää hauskaa valokuvaten.

Tämänvuotinen Kuunvalokuvausyö kisataan perjantaina 30.10.2020 täysin etänä poikkeusoloista johtuen. Tämänvuotinen kuunvalokuvausyö on siis täysin erityinen. Mikä parasta osallistuminen tänä vuonna on kaikille täysin ilmaista! Liity mukaan ystäviesi kanssa!

Perinteisesti kisassa kilpaillaan joukkueissa, mutta jos et löydä sopivaa joukkuetta etukäteen, voit ilmoittautua yksin, ja järjestämme sinulle paikan joukkueessa.

Tapahtuma alkaa kello 18. Alun kokoontuminen tapahtuu etänä, jonka jälkeen tehtävät annetaan WhatsApp/Telegram-viestillä tai sähköpostilla. Illan aikana annetaan kaksi kuvaustehtävää kahden tunnin välein, eli tehtäviä on kaiken kaikkiaan kuusi. Valokuvat tulee ottaa yhdellä kameralla (digi, filmi, puhelin tms.), joka tulee olla joukkueella omasta takaa. Filmikuvaajat voivat kehittää ja vedostaa kuvansa ilmaiseksi Vastavalon pimiöllä tapahtuman jälkeen.

Kun voittajat on valittu, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana järjestetään yleiskokous ja Kuunvalokuvausyön palkintojenjako. Parhaat joukkueet ja kuvat palkitaan!
Tervetuloa!

Ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta pian, mutta viimeistään keskiviikkona 28.10.2020. Lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain tapahtuman järjestämiseen.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä Lindaan sähköpostitse: linda.karvonen(at)tuni.fi