Skip to content

Syksyn näyttelyretki Helsinkiin

Lauantaina 6.11. Vastavalo suuntaa Helsinkiin Suomen Valokuvataiteen museoon, jossa on parhaillaan käynnissä muun muassa Susanna Majurin Rakkaus ja Cecilia Vicuñan Songs to the Waters näyttelyt. Retken toisessa näyttelykohteessa pääsemme ihastelemaan Bill Violan videoinstallaatioita Amos Rexiin. 

Vastavalo ei järjestä yhteiskuljetusta Helsinkiin, joten matkan varaamisesta on kukin osallistuja velvollinen huolehtimaan itse. Tapaamme 10:30 Kampissa, josta siirrymme ensin katsomaan Amos Rexin näyttelyn klo 11:00. Sen jälkeen siirrymme Ruoholahden kaapelitehtaalle Valokuvataiteen museon näyttelyitä katsastamaan. 

Liput on Amos Rexiin varattava ennakkoon, joten ilmoittautumisen deadline on perjantaina 29.10. klo 14:00. Vastavalo kustantaa jäseniensä lipusta 5 euroa. Opiskelijoiden, työttömien ja alle 30 vuotiaiden kohdalle se tarkoittaa ilmaista sisäänpääsyä Amos Rexiin. Mukaan voi toki tulla myös ilmoittautumatta, mutta silloin osallistujan on itse huolehdittava lipun varaamisesta Amos Rexiin. Valokuvataiteen museoon pääsee lippua varaamatta.

Lippujen hinnat:   

Amos Rex >> Opiskelija: 5€ / Perus: 20€ / Museokortti: 0€

SVTM >> Opiskelija: 6€ / Perus: 12€ / Museokortti: 0€

>> Ilmoittautumislinkki <<

Yhteyshenkilö: Lauri Paulamäki, tg: @LauriPa