Skip to content

Uusien ilta ja valokilta

Oletko uusi jäsen vai harkitsetko vasta Kameraseura Vastavalon jäsenyyttä? Tule kurkistamaan seuran toimintaan! Vanha jäsen? Tule tapaamaan muita jäseniä ja ihastelemaan kuvia. Olette kaikki erittäin tervetulleita Uusien iltaamme ja Valokiltaan pimiöllemme Kalevaan, Vanhalle Domukselle (TOAS) tiistaina 5.2. klo 18 alkaen! 🙂 Osoite on Väinämöisenkatu 11. Tarjolla pientä naposteltavaa.

Toivomme tänä vuonna että myös vanhat jäsenet uskaltautuvat mukaan! Tulkaa siis kertomaan kuulumisia ja jakamaan uusia kuvia.

Valokillaksi kutsutussa tapahtumassa osallistujat voivat tuoda muutamia kuviaan muiden ihasteltaviksi ja kommentoitaviksi. Tarkoituksena ei ole kilpailla paremmuudesta vaan yhdessä ruotia, mitä tuntemuksia kuva herättää ja mitkä seikat tekevät siitä mielenkiintoisen. Toivomme, että kynnys kuviensa esittämiseen on matala: kaikki aloittelijasta kokeneempiin kuvaajiin ovat tervetulleita näyttämään omat otoksensa ja etenkin viettämään mukavaa iltaa muiden valokuvauksesta kiinnostuneiden seurassa.

Kuvat voivat olla joko digitaalisessa muodossa (mieluiten USB-tikulla, sillä pimiöllä verkkoyhteys voi olla heikko) tai printtinä. Kuvien teema ja aihe vapaa. Voit osallistua tapahtumaan myös ilman kuvia.

Mitä: Mahdollisuus tavata kerhon muita jäseniä – niin uusia, vanhoja kuin myös hallituksen jäseniä. Katsellaan kuvia. Syödään iltapalaa.
Missä: Pimiö, Väinämöisenkatu 11.
Milloin: 5.2.2019 klo 18.00

Ohjeet pimiölle saapumiseen ja kartta

Facebook-tapahtuma