Skip to content

Valokuvauksen jatkokurssi


Aiemmin syksyllä opittiin valokuvauksen peruskurssilla valotuksesta ja sommittelusta – nyt on aika viedä taas kuvaus uudelle tasolle! TT-kamerat järjestävät valokuvauksen jatkokurssin tiistaina 23.10. kello 18–20 TTY:n Kampusklubilla.

Kurssilla jatketaan siitä mihin peruskurssilla syyskuussa jäätiin. Illan ohjelma on jaettu kolmeen osaan. Ensimmäisessä osassa katsotaan hieman enemmän mitä kaikkia ominaisuuksia kamerasta löytyykään, jonka jälkeen siirrytään usein maisemakuvauksessa käytettyjen tekniikoiden, panoraamojen ja HDR:n, pariin. Illan päätteeksi pohditaan valon laatua ja raapaistaan pintaa salamien käytöstä. Mikäli omistat kameran ja/tai jalustan voit ottaa sen mukaan kurssille käytännön kokeilua varten, mutta kameran omistaminen ei ole edellytys kurssille osallistumiseen. Kurssilla opetetut asiat pätevät niin kännykkäkuvauksessa kuin ammattijärkkäreillä kuvatessa.

Valokuvauksen jatkokurssi on ilmainen TT-kameroiden ja Vastavalon jäsenille. Paikan päällä on mahdollisuus liittyä kerhoihin 5 € hintaan.

Facebook-tapahtuma