Skip to content

Vastavalon kokous + pikkujoulut / Vastavalo Meeting + Christmas Party

10628211_10153308274595968_8167823738271382067_n

Taas on yksi toimikausi vierähtänyt kuin varkain! Nyt on aika fiilistellä mennyttä ja luoda tulevaisuutta. Jotta toiminta jatkuisi vähintään yhtä hyvänä kuin tähän mennessä, Vastavalo tarvitsee uuden hallituksen. Ja jotta jaksaisimme loppuvuoden kiireiden yli jouluun, tarvitsemme pikkujoulut. Ensi viikon perjantaina (28.11.) kunnianhimoinen tavoitteemme on saavuttaa molemmat.

Tervetuloa siis YHDISTYKSEN YLIMÄÄRÄISEEN KOKOUKSEEN perjantaina 28.11. klo 18 puheenjohtaja Ella Kiviniemen luokse (Rautatienkatu 20 B 7) ja PIKKUJOULUIHIN samassa lokaatiossa klo 19 alkaen.

Kokouksen aikana Vastavalolle tulisi löytää uusi hallitus. Muutamia mielenkiintoisia hallituspaikkoja on vielä auki. Kun pestit on täytetty, kokouskravatit ripustetaan joulukuuseen ja aloitamme pikkujoulut. Voit tulla vain kokoukseen, vain pikkujouluihin tai molempiin. Viimeksi mainittu vaihtoehto on toivottavin!

Vaikka ajatus hallitusvastuusta pelottaisi, tule edes kuuntelemaan, millaisia kokemuksia istuvalla hallituksella asiasta on. Vastavalon kaltaisessa pienessä harrastusyhdistyksessä toimiminen on hyvin vapaata ja simppeliä.

Nähdään siis viikon päästä! Ja tarjoiluja on, ja jouluvaloja. Glögivarantomme ovat kuitenkin rajalliset, joten otathan myös omaa juomaa mukaan.

p.s. Soita alaovella porttipuhelimesta asuntoon 7, niin avaamme oven.

Facebook-tapahtumaWelcome to Vastavalo’s extra meeting on Friday 28th November at 6 p.m. at the chairperson’s home in the city centre (Rautatienkatu 20 B 7) and Little Christmas Party at the same location starting at 7 p.m.

The Autumn meeting’s main purpose is to elect members of the new board. To become a member of the board, it would be an advantage to know some Finnish. This isn’t something we have strictly decided though: if you feel a growing passion for becoming a member of the board, don’t hesitate to bring it up!

The Little Christmas Party’s main purpose is to have fun and enjoy life. There will be something small to eat (salty and sweet) and some Gluhwein for everyone, but be prepared to bring your own drinks as well.

See you on Friday!

p.s. Call ”7. asunto” from the door phone on the street, and we’ll open it for you.

Facebook event